Hot
(0 Recenzie)

Auto Sklo Olej Window Cleaner 3.38 oz Vodné Škvrny Odstraňovač Auto dlhodobé čelného skla Olej Film Remover Cream Skla Na Sklo

€5.62 €8.91 s
Veľkosť:
Množstvo:

Mať lepšiu prehľadnosť s naše Auto Sklo Olej Film Remover.Tento ľahký-k-používať riešenie odstraňuje olej film bez poškodenia skla, zanecháva dlhotrvajúci účinok.Naše odstraňovač má široké spektrum aplikácií a je ideálny pre akékoľvek vozidlo.Užite si jednoduché použitie a čisté, jasné jazdy s naše Auto Sklo Olej Film Remover.

Názov produktu: Auto Sklo Olej Film Odstraňovač

Kapacita: 100 ml/3.38 oz

Druh tipy:

1. Dôvodov, ako napríklad monitorovať teplotu farieb, fotoaparát, okolitého svetla, a fotografovanie schopnosti, môže byť mierne farebné rozdiely v obrázkoch niektorých výrobkov.Farba je predmetom skutočného produktu!

2. Prosím, nechajte mierne veľkosť rozdiely vzhľadom na rôzne manuálne merania.

Zoznam:

Auto Sklo Olej Film Odstraňovač*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Šoférovanie v noci bez oslnenia: Naše Auto Sklo Olej Film Odstraňovač sa môže pochváliť revolučným vzorec, ktorý zaručuje dobrú odolnosť odstránenie.Poskytuje jasný účinok, takže vaše čelné sklo svieti a krištáľovo jasné.

2.Revolučná receptúra: Naše Auto Sklo Olej Film Odstraňovač sa môže pochváliť mierne, napriek tomu výkonné riešenie bezpečné ingrediencie a mikrokryštalický brúsenie molekúl.Jeho hlboké čistenie akcie účinne rozkladá olejové škvrny bez poškodenia skla.

3.Široké Spektrum Aplikácií: Odstránenie odolných škvŕn z auta sklo s naše Auto Sklo Olej Film Remover.Jeho široké spektrum využitia je ideálny pre odstránenie vody škvrny, olejovým filmom, a trus.

4.Dlho-Trvajúce Defogging: rozlúčiť sa olejové škvrny, nečistoty a hmla na vaše čelné sklo s naše Auto Sklo Olej Film Remover.Užite si dlhotrvajúce jasnosť s jeho silný vzorec a skúsenosti trvalý efekt, ktorý zvyšuje vaše vodičské viditeľnosť.

5.Bezproblémové Riešenie: zbaviť tvrdohlavý mastnotu a nečistoty na vašom aute čelné sklo s naše auto sklo olej film remover.Opláchnite sklo krátko, squeeze výrobok na čistenie hubky, a utrite ho nahor a nadol rovnomerne.

  • Položka Hmotnosť: 118g
  • Položka Objem: 100ml
  • Číslo Modelu: Auto Sklo Olej Film Odstraňovač
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Špeciálne Funkcie: Auto Čelné Sklo Zložené Leštenie

Recenzie