Hot
(0 Recenzie)

Súbor Sander Nastaviteľné Magnetické Brúsenie Blok Klip-Na Šmirgľový Papier Pad Háku & Slučky Podklad Adaptér Pre Brúsny Papier Hárkov

€8.77 €16.87 s
Veľkosť:
Množstvo:

Predstavujeme naše inovatívne strane sander blok s ergonomickú rukoväť, ktorá zlepšuje prácu účinnosti príslušných pracovníkov.Jeho jedinečný dizajn umožňuje držať brúsneho papiera na mieste a účinne odstraňuje hrdzu.Rozlúčte sa s únavu ruky a pracovať inteligentnejšie, nie ťažšie s našimi strane sander bloku.

Špecifikácia:

Názov produktu: Brúsenie Blok

Veľkosť produktu: o 70X400mm/2.75x15.74in, výška 122mm/4.80 v

Váha: cca 420g

Vhodné pre: 2.76 v oka brúsenie alebo dve 2.76x7.8 v suché brúsenie papiere

Balenie Zoznam:

1xSanding Blok

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Zlepšiť Účinnosť: Naše brúsenie blok pre sadrokartónových odoláva rôzne brúsenie úlohy, takže je ideálny pre zlepšenie efektivity práce ručného brúsenia pracovníkov.Vyrobené z ľahkej polyuretánovej peny, poskytuje pohodlné uchopenie, znižuje únavu ruky a zabezpečuje rovnomerný tlak distribúcie pre vyššiu produktivitu.

2.Jednoduché ovládanie: rozlúčiť sa zápasí s brúsnym papierom, ktorý nebude zostať na mieste.Naše brúsenie blok robí dosiahnutie jednotnej povrchy dokončiť jednoduché: stačí umiestniť brúsny papier nad ním, zložiť hrany, a máte dobré ísť.

3.Viaceré Funkčné: Tento brúsneho nástroja poskytuje široké spektrum aplikácií, od odstránenie farby na drevo a steny leštenie, odstraňovanie hrdze, a automobilový voskovanie.Ideálne ako pre mokré a suché brúsenie, prispôsobuje hladko na rôzne tvary a povrchy, zabezpečenie optimálnych výsledkov každých čas.

4.Zlepšenie Produktivity: Naše brúsenie blok funkcie rukoväť určená pre flexibilné nastavenie brúsenie povrchov, poskytuje komfort a znižuje únavu ruky počas dlhých hodín práce.Dosiahnuť presné a jednoduché brúsenie na rôznych tvarov a materiálov s ľahkosťou.

5.Rozšírené Dizajn: vďaka inovatívnej tvar a ľahký štruktúre, tento brúsenie blok go-to nástroj pre všetky brúsenie projektu.To dokonale zapadá do rohov, poskytuje presné a kontroly pre HOBBY nadšencov a profesionálov podobne.Rozlúčte sa s nástrojmi a dobrý deň, pre efektívne a pohodlné brúsenia.

  • Pôvod: Kontinentálna Čína

Recenzie