Hot
(0 Recenzie)

HAS100-S/SP54 HAS150-S/SP54 HAS200-S/SP54 HAS300-S/SP54 hall senzor NOVÝ, ORIGINÁLNY

€16.96 s
Veľkosť:
Množstvo:

HAS100-S/SP54 HAS150-S/SP54 HAS200-S/SP54 HAS300-S/SP54 hall senzor NOVÝ, ORIGINÁLNY

Vitajte na našich StoreIf si kúpite viac množstve, Prosím, kontaktujte usRefund & Náhradné 1. Ponúkame záruku na všetky položky, ktoré sme predali.Tovar vám bude testované pred loď,bude v dobrom stave,2. AK je položka, ktorú dostávať je chybný,pls oznámi nás o výmenu alebo vrátenie peňazí v 3days dodania.3. Vrátil položka musí byť v pôvodnom stave.4. Kupujúci je zodpovedný za všetky prepravné náklady, ktoré vznikli.CLA & ODOVZDANIE POPLATOK: Pre všetky objednávky zákazníka, nemáme starosti odovzdanie poplatok, aj 1pcs časť.Keď častí prišli na miestnej vlastné, ak diely boli účtuje clo, sme nie je zodpovedná za akékoľvek cla alebo dovozu dane.

O nás

Sľubujeme:

1. Najlepší spotrebného tovaru a zaistenie najlepšej možnej kvalite.

2. Rýchle a presné dodanie tovaru na globálnych zákazníkov.

Zákaznícky servis politiky

Sme tak radi odpovieme na vaše otázky.Prosím, kontaktujte nás.

1. Rukoväť poradí, v čase po zaplatení overenie.

2: My len loď na potvrdenej objednávky adresu.Vaša objednávka adresa sa musia zhodovať vašu dodaciu adresu.

3. Ak nechcete dostávať váš tovar v lehote 45 dní po úhrade, ihneď nás prosím kontaktujte.Budeme sledovať z nákladnej prepravy sledovať.Zabezpečiť, aby tovar môže byť dodaný na váš.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

4: Vzhľadom na stav zásob a časový rozdiel, sme sa rozhodnete loď vašej materiálov z prvého skladu, ktorý môže byť dodaný rýchlo.

Našou prednosťou

1. Všetci máme naše vlastné akcie, a tam je dostatočný prísun.

2. Kvalita produktu získal rad certifikátov.

3. Podporujeme rôzne druhy dopravy, www.rubinmoda.sk Štandard/EMS/DHL/FedEx IE, ktorá môže plne uspokojiť rôzne potreby zákazníkov.

Som believeWe bude váš najlepší partneri.

Komentár

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu a päť hviezdičiek.

Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa našich produktov alebo služieb, neváhajte a kontaktujte nás pred vyjadriť svoje názory.Kontakt: [email protected] čo bude v našich silách vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Stav: Nové

Recenzie