Hot
(0 Recenzie)

Dámske Práva Dvore Vlajka Podporu Feminism Záhrada Vlajka Záhrada Dvore Vlajka Dom Dekorácie Banner 3 X 5 ft Dámske Práva Záhrada Vlajka

€1.76 €2.51 s
Veľkosť:
Množstvo:

Ukázať podporu pre ženské reprodukčné práva s našimi Moje Telo, Moja Voľba Vlajky.Vyrobené z vysoko kvalitnej polyesterovej textílie, je ľahký a vhodný pre vnútorné a vonkajšie použitie.Vlajka funkcie single-obojstranný dizajn s vytlačené krásne snímky.Ideálny pre zdobenie záhrady, školy, podniky a ďalšie.Je to jednoduchá inštalácia s strane príznak, ktorý môže prejsť stožiar (nie je súčasťou).

Špecifikácia:

Materiál: Polyester

Veľkosť produktu: o 3*5 FT (90*152 CM)

Balenie Zoznam:

Moje Telo, Môj Výber Záhrada Vlajky*1pcs

Poznámka:

Vzhľadom na svetelné efekty a filmovanie uhlov, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vysoko-Kvalitný Materiál: Posilniť seba a nechajte zaznieť svoj hlas s našimi Moje Telo, Moja Voľba Vlajka vyrobená z kvalitnej polyesterovej textílie. 1side exponáty odvážne tvrdenie, zatiaľ čo na druhej strane s svetlé farby zachováva svoju kvalitu aj po mnohých umýva.

2.Posilnenie Práv Žien: postav sa a vyslal silný správu, Moje Telo, Môj Výber Vlajky.Posilnenie práv žien s jeho pôsobivých dizajn a ľahký, jednostranný konštrukcie, ideálny pre rally a šírenie povedomia vo vašej komunite.

3.Všeobecne Platné: Urobiť vyhlásenie, so Moje Telo, Moja Voľba Vlajka, ktorá vyhovuje každú príležitosť.Ideálny pre futbalové ihrisko, vonkajší cestovanie, alebo v interiéri ako dekorácia na záhrade, škôl a podnikov, a ďalšie.

4.Jemné Remeselné: zabezpečiť dlhovekosť Moje Telo, Moja Voľba vlajky, každá hrana je double-šil s odborné zručnosti a má zaoblené rohy, aby sa zabránilo pádom.

5.Jednoduchá Montáž: Ukážte vašu podporu pre reprodukčné práva s našimi Moje Telo, Moja Voľba Vlajky.Jeho otvorená-jamkové dizajn umožňuje jednoduchú montáž na akýkoľvek štandardný stožiar, takže je bezproblémové doplnok do vášho domova.

  • Materiál: sklo
  • Štýl: Moderný Štýl
  • Tvar: Obdĺžnik
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu: Moje Telo, Môj Výber Vlajka

Recenzie