Hot
(0 Recenzie)

Univerzálny Auto čistiacim prostriedkom na Sklo Anti Rain Povlak Auto Sklo Hydrofóbne Anti-dážď Tekuté Sklo Zrkadlo, Sklo Vodu Odpudzujúce

€6.91 €13.82 s
Veľkosť:
Množstvo:

Odrážky:

1. Silný Dekontaminácia: Sklo Pevného čistič škvŕn môže zlomiť nadol zaschnutých škvŕn na aute, sklo, domáce okná a iné sklenené povrchy.Pomocou nano-brúsenie technológie a povrchovo aktívne látky, účinne odstraňuje olej film, vodné škvrny a nečistoty bez poškodenia skla.

2. Jasnú Víziu, Rozmazané jazdy môže byť nebezpečné, najmä v noci.Auto na čistenie Skla môže tento problém vyriešiť odstránením olejovým filmom, vodné škvrny a nečistoty, ktoré spôsobujú jasné, stierač hluku a rozmazané videnie.Zlepšuje prehľadnosť a bezpečnosť vášho auta skla.

3. Dlhodobá Ochrana: Sklo Auta Stain Remover môžete vymazať zaschnutých škvŕn na aute sklo bez poškodenia to.Používa znečistenia-free zložiek, ktoré sú mierne a bezpečné pre vaše sklo.To tiež poskytuje dlhodobú ochranu pred špinou a vodou škvrny.

4. Vzhľad Nové a zosta: Tento čistiaci prostriedok na sklo nie len odstraňuje olej film a ťažké škvrny, ale tiež robí svoje sklenený vzhľad nového.Tvorí vodotesný ochranná vrstva, ktorá zabraňuje špinu a škvrny z držať pohár.

5. Široký Rozsah použitia: Tento čistiaci prostriedok na sklo môže byť použité na rôzne typy sklenené povrchy, ako sú nábytok, sklo, LCD TV obrazoviek, počítačové obrazovky, a automobilový priemysel skla.To môže odstrániť olejovým filmom a ťažké škvrny z vášho skla a aby to lesk.

Popis:

Ste unavení z prezerania olejovým filmom a ťažké škvrny na vašich presklených plôch?Chcete, aby vaše sklo žiariť ako nové?Ak áno, budete potrebovať tento Sklo Pevného čistič škvŕn!Tento produkt je univerzálny a efektívny čistiaci prostriedok na sklo, ktoré môžete odstrániť olejovým filmom a ťažké škvrny z akéhokoľvek povrchu skla, ako sú nábytok, sklo, LCD TV obrazoviek, počítačové obrazovky, a automobilový priemysel skla.Je jednoduchý na použitie: jednoducho nastriekajte ho na povrchu skla, utrite ju mäkkou handričkou, a opláchnite ho vodou.Nezanecháva žiadne stopy za sebou a robí si pohár jasné a šumivé.Toto Sklo Pevného čistič škvŕn tiež vytvára ochrannú vrstvu na svojom povrchu skla, ktoré zabraňujú nečistotám a prachu, z držať sa ho.To pomáha udržiavať sklo čisté a lesklé dlhšie.Tento produkt je vhodný pre domáce a auto používať.Môžete ho použiť na čistenie vašej nábytok, sklo, okná, zrkadlá, sprchové dvere, a ďalšie.Môžete ho použiť tiež ako auto, na čistenie skla odstrániť olej film a ťažké škvrny z vášho čelného skla, spätné zrkadlo, a bočné okná.Toto Sklo Pevného čistič škvŕn je nutnosťou pre každého, kto miluje, čisté a číre sklo.Aby vás dnes a vychutnajte si rozdiel!

Špecifikácie:

1. Názov: Sklo Pevného Čistič Škvŕn

2. Kapacita: 50 ml alebo 100 ml

3. Veľkosť:

50ml: o 3.3*3.3*11.5 cm/1.3*1.3*4.53 palec

100 ml: o 4.4*4.4*19 cm/1.73*1.73*7.48 palec

Balenie Zoznam:

1* Sklo Pevného Čistič Škvŕn

  • Položka Objem: 50 ml/100 ml
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Položka Šírka: 3.3cm
  • Názov Značky: vvcesidot
  • Položka Dĺžka: 3.3cm
  • Položka Priemer: 0.00inch
  • Špeciálne Funkcie: Auto Čistiaci Prostriedok Na Sklo
  • Položka Výška: 11.5cm
  • Položka Hmotnosť: 60g
  • Položka Druh: Lesk Tesnenia pre automobilový Farby
  • Druh Materiálu: Kvapalina
  • Názov Modelu: Sklo Pevného Čistič Škvŕn

Recenzie