Hot
(0 Recenzie)

Auto Revitalizačné Tekuté Auto Povlak Sprej na Čalúnenie Refurbisher Reštaurátorskej Odoláva Vode, UV Žiareniu Nečistoty Keramický povrch Rýchle Jemné Poškriabaniu

€13.93 €36.66 s
Veľkosť:
Množstvo:

Oživiť vaše auto lesk s našimi Laku Reštaurátorskej!S 30% prírodné živice a čistený éterické oleje, zvyšuje stálofarebnosť a priľnavosť pri zvyšovaní farba, tvrdosť a húževnatosť.Jednoduché použitie, bez profesionálne vybavenie potrebné, toto auto reštaurátorskej je ideálny pre pohodlné umývanie vozidiel.

Špecifikácie:

Meno: Auto Revitalizačné Tekuté

Hmotnosť: cca 550 g

Netto obsahom: o 500 ml

Veľkosť: (cca.) 18*6*6typ/7.09*2.36*2.36 palcov

Druh tipy:

1. Vzhľadom na teplotu farieb displeja, fotoaparát, okolitého svetla a fotografovanie schopnosti, atď., tam môže byť mierne farebné rozdiely na obrázkoch niektorých výrobkov, a farba je predmetom skutočného produktu!

2. Prosím, nechajte mierne veľkosť rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie

Balenie Zoznam:

1*Auto Obnova Sprej

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Prírodné Formula: Skúsenosti, úplnej premeny vzhľadu vášho auta s 30% prírodných živíc a silíc, účinne zlepšuje lesk a hebkosť vozidla lak, a čo je novšia a uhladenejší vzhľad.

2.Zlepšenie Farby Reštaurovanie: Auto Revitalizačné Tekuté vytvára trvanlivý náter film s vynikajúcou priľnavosťou a stálofarebnosť, poskytuje až 90-dňová dlhá životnosť ochrana proti kyselinám a zásadám, oxidácii, vysoká teplota.Získajte 5-vrstva ochranou, ktorá chráni vaše auto hľadá nové.

3.Rozšírené Nečistotami-Odolné voči: Štít pre vaše vozidlo, farba nečistoty, špinu, a viac s našou auto revitalizačné tekuté.Jeho nečistotami-odolná vzorec udržuje telo čisté a upratané, čo umývanie auta jednoduchšie než kedykoľvek predtým.

4.Mimoriadna Ochrana: chráni vaše auto pred drobné škrabance, znížiť starnutia farby, a zlepšiť jeho tvrdosť a húževnatosť s týmto anti-scratch, anti-wear auto revitalizačné tekuté.Aby sa vaše auto vyzerať tak dobre, ako nové!

5.Rýchla Akcia Vzorca: Toto auto obnova kvapalina je vhodná pre všetky laku povrchy.Jednoducho nastriekajte a utrite na dokončenie procesu povliekania v krátkom čase.Nie je potrebné pre profesionálne zariadenia a technológie.Jednoduché použitie a efektívne.

  • Položka Objem: 500 ml
  • Položka Hmotnosť: 550g
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Špeciálne Funkcie: Auto Obnova Sprej

Recenzie