Hot
(0 Recenzie)

Auto Wheel Cleaner Spray Hrdze Reformácie Auto Rim Súpravu na Čistenie Prenosný Ochranný fóliový Povlak Sprej auto pneumatík, čistenie náradia

€8.98 €17.96 s
Veľkosť:
Množstvo:

Odrážky:

1. Hlboko Čistí Ráfiky: Naše wheel cleaner môže účinne rozpúšťa najviac tvrdohlavý brzdného prachu a cestné nečistoty, zanecháva vaše kolesá šumivé a bez poškvrny.

2. Inovatívne Kolesa Čistenie Vzorca: S generáciou vzorec, náš wheel cleaner rýchlo rozpúšťa tvrdohlavý špinu a brzdného prachu na väčšine kolesá povrch, vrátane maľované, chrome, a zliatiny, pri zachovaní pH-rovnováhu.Dôveru našich bezpečné a účinné riešenie, opustiť svoje kolesá bez poškvrny, bez toho, aby došlo k akémukoľvek poškodeniu.

3. Rýchly a Jednoduchý: naše wheel cleaner spray, nemusíte drhnúť špinu vaše kolesá.Stačí nastriekať a sledovať nečistoty rozpúšťajú bez námahy.Čistenie kolies, nikdy nebolo tak jednoduché a rýchle.

4. Vziať Kamkoľvek: Kolesá a Pneumatiky Cleaner je priestorovo úsporné riešenie, ktoré sa ľahko prenášajú, nech ste kdekoľvek.Jeho malý a prenosný dizajn sedí pohodlne v ruke, ideálny pre vonku čistenie.Jednoducho nastriekajte a utrite na dosiahnutie šumivé lesk, ktorý bude robiť vaša kolesá vyzerajú úplne nové.

5. Ideálna Voľba pre Milovníkov Automobilov: Tento rim cleaner je premyslené darček urobiť dojem na svojich blízkych na akýkoľvek zvláštne príležitosti.To odstraňuje nepoddajné nečistoty, mastnotu, a brzdného prachu z kolesá, zlepšiť ich celkový vzhľad.Eco-priateľský a user-friendly vzorec je ideálnou voľbou pre všetkých kolies typy.

Popis:

Naše pH vyvážené Kolesá a Pneumatiky Cleaner robí čistenie ráfiky vietor.Rozlúčiť sa drhnutie hodín a dobrý deň, k čistote kolesá.

Špecifikácia:

1. Názov produktu: Wheel Cleaner

2. Názov produktu: odstraňovanie Hrdze čistiaci prostriedok

3. Špecifikácia: 120 ml/300 ml

4. Balenie veľkosť (cca):

120ML: 50 * 125 * 45MM

300 ML: 95 * 185 * 65MM

5. Veľkosť produktu:

120ML: 40 * 149 * 40 MM

300 ML: 64 * 178 * 64MM

6. Účinok: Čistenie, dekontaminácia a odstraňovanie hrdze

7. Čas použiteľnosti: 3 roky

8. Skladovanie metóda: Skladujte v chladnom a suchom mieste

Balenie Zoznam:

Wheel Cleaner * 1

Poznámka:

1. Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

2. V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

  • Položka Hmotnosť: 200g
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Špeciálne Funkcie: Bezpečné A Profesionálne Brzdy
  • Položka Druh: Kožené & Čistič Čalúnenia
  • Druh Materiálu: Kvapalina

Recenzie