Hot
(0 Recenzie)

Akryl Meno Doska Držiak, priehľadný Akrylový Plast Prihlásiť Držiteľ 2X8 Palec, Rám na Stenu Meno Dosky Pre Office, Home

€11.91 €15.88 s
Veľkosť:
Množstvo:

Jednoduché vloženie a vybratie papiera - Náš produkt je navrhnutý s hlboké U-tvare krivky, takže je jednoduché vloženie a vybratie papiera bez demontáž štítku.Sme tiež pridali hladké zaoblené prechody okolo okrajov, aby zabezpečili, prsty nemusíte dostať rez pri dotyku s nimi.

Jednoduché použitie - Wall štítku môže byť inštalovaný na dvere, sklenené, kovové, plastové, drevené ploché povrchy.Široko používaný v kanceláriách, školské učebne, nemocniciach, reštauráciách, atď.pre sekretárky, učitelia, lekári, atď.

PREMIUM MATERIÁL - wall držiak štítku je z číreho akrylátu s hladkými zaoblenými rohmi a leštený povrch pre profesionálne zobrazenie meno, titul, číslo izby na úrad triede konferenčná miestnosť dvere.

VEĽKÉ POVRCHOVÉ PLOCHY a TRVALÉ POUŽITIE - výrobný Štítok opatrenia cca 2 x 8 palcov a perfektne sa hodí na štandardný papier do tlačiarne, zabezpečenie meno a hlava sa zobrazujú správne. 2 mm hrúbky poskytuje dlhotrvajúce používanie.

Vysoká Kôra Odpor a Silná Priľnavosť - ponúkame vysoko odolná samolepiaca pena na akryl štítky.Použitie kus lepiacej peny na každej strane zadnej strane štítok zabezpečuje silné spojivo, ako je to uvedené v našich videa.V závislosti od priľnavé vlastnosti povrchu, môžete zvážiť pridanie viac penou pre väčšiu bezpečnosť.

Farba:transparentná

Materiál:Akryl

Obsah Balenia:

10 x doske displeja

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Pôvod: Kontinentálna Čína

Recenzie