Hot
(0 Recenzie)

vyrezávané totem 13 cm * /Čína, Tibet zber striebra plátovaného zlatom Tsongkhapa sochu Budhu Umenie Bronzová socha domáce dekorácie

€45.72 €48.63 s
Veľkosť:
Množstvo:

13 cm * /Čína, Tibet zber striebra plátovaného zlatom Tsongkhapa sochu Budhu

Vítam vás Na Kúpiť

TIBETSKÝ ŠPERKY

Tieto položky sú všetky remesiel, ručné miestnymi Tibeťanmi, alebo Nepál remeselník pomocou Tibete Striebro a prírodné kamene, napríklad Tyrkysová, Koraly, Achát, crystal atď. , symbolizujú staré kultúry Tibetu.Tibet je najdokonalejší a posvätné svätej zemi v Číne.Tam je stará legenda najznámejšie v Tibete, ak ľudia nosia ako zdokonaliť a krásne handmade šperky, ako šperky môžete získať dobrých duchov z prírody.Potom budú priviesť ľudí šťastný život a šťastie.Tibete ,Čisté Pôdy, najviac magic krásne miesto, nie vzdialených od nás.to nie je dôležité, ak máte tam nebol, ale problematický bod je, ak môžete nájsť svoj vlastný čistej zeme v srdci a v Tibete vo vašej mysli !

Môj projekt v Číne je Tibete striebro a jade Turecko.Ja neviem vo vašej krajine Tibete*Tibete striebro a Tibete Turecko jade titul a postavenie.Hodnota za peniaze!

Politika:

Sme vybaviť Všetko vždy prísť s záruka spokojnosti: Ak zistíte nejaké problémy s kvalitou alebo nie je úplne spokojný s ničím, keď sa budete prijímať položky.Prosím E-mail nás čoskoro.Budeme riešiť to pre vás do 48 hodín(Vrátenie peňazí alebo výmenu položka),ak vrátenie peňazí,by ste sa mali vrátiť do 14 dní od dražby, ktorý sa skončil som sa šťastne vráti kúpnu cenu.Ďakujeme, že ste !!Veľa šťastia ! !

  • Materiál: Meď Remeslá
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Regionálne Funkcie: Čína
  • Tému: Ľudia

Značky: socha model, Dekor socha, socha slona

Recenzie