Hot
(0 Recenzie)

záhrada, vonkajšie dekorácie svetelné živice rozprávky, záhradné dekorácie, doplnky vhodné pre led reťazec svetlá plug v 16 ft

€11.11 s
Veľkosť:
Množstvo:

Záhrada, Vonkajšie Dekorácie Svetelné Živice Rozprávky, Záhradné Dekorácie, Doplnky Vhodné Pre Micro Vonkajšiu Terasu, Balkón Nádvorie Dekorácie

Funkcie:

Realistický vzhľad: Tieto záhradné dekorácie sú nádherne ručne ťahané a vyrezávané, s realistické detaily, čo je perfektný doplnok k rozprávky záhrady, miniatúrne záhrady, kvetináče, alebo sklenené nádoby.Ideálne pre vytvorenie očarujúce miniatúrne krajiny.

Nočného Mini : Toto svetlo je používané pre záhradné dekorácie, terasa, bazén dekorácie, a nádvoria dekorácie, a je naplnený slnečného svetla počas dňa.Ako slnko zapadá a v noci klesne, svieti ako svetlušky, vytvorenie snového rozprávky záhrade pre vás.

Zabezpečenie kvality: Tento svetelný nočné svetlo je vyrábané ručne a vyrobené z počasie nemrznúca živice.Používa fluorescenčné svetlo, nie sú potrebné batérie byť nainštalovaný.To môže byť zobrazené v interiéri a exteriéri celoročne.Používame a priateľské nátery.

【 Široko používané] vyzýva svetelného nočné svetlo je ideálna dekorácia pre vnútorné a vonkajšie aktivity, vrátane domov, v triede, škôlka činnosti, svadby, detské darčeky, narodeniny, grilovanie, oslavy, izba dekorácie, svadobné sprchy, veľká noc, Halloween, a na Vianoce.

【 Špeciálny Dizajn] vyzýva, ktorým sa Prijíma tvarované dizajn, to je ideálna dekorácia nastaviť pre , , a rozprávková tematické strany.svetlá môžu byť zavesené nad strán, tabuliek, na okná a dvere, na dvere, na párty stany, o nízke vetvy, v záhradách, alebo kdekoľvek inde v okolí vášho domova, alebo účastník konania.

Popis Výrobku:

Popis:

Materiál : Živica

Rozmery sú uvedené.

Farba: Multicolor

Balík obsahuje:

1 x Záhradné svetlo

Upozornenie :

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory alebo farbu reflecton v osvetlením,pozadie, atď, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

Prosím, dovoľte 1-5mm chyba kvôli ručné meranie.

  • Štýl: Moderný Štýl
  • Materiál: živica
  • Je To Inteligentné Zariadenie: no
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Tému: Zviera

Recenzie