Hot
(0 Recenzie)

Lattice Energie Lunch Box Tenké Lunch Box Rám Uzatvorených Plastových Lunch Box Jednoduchý Obed Box

€17.95 €33.88 s
Veľkosť:
Množstvo:

Lattice Energie Lunch Box Tenké Lunch Box Rám uzatvorených Plastových Lunch Box Jednoduchý Obed Box Tento 2-dielna roztomilé ružové a modré políčko robí jesť lepšie.Mini veľkosť je veľmi vhodný pre občerstvenie alebo malé obedy pre dojčatá, deti alebo pre dospelých.Vhodné pre školy, cestovné alebo dennej starostlivosti o deti!Box má tri priehradky.Vhodné pre deti vo veku 3 a vyššie.

Na bento box bol pomenovaný "Super Value"!Prosím, neváhajte a poskytnúť rad zdravých potravín.Nepriepustných oddelení, aby jedlo dobrý vzhľad a chuť čerstvého.Keď budete počuť poznámky o občerstvenie alebo obedy, ktoré vyzerajú zvlášť stojí za to tešíme sa na v tomto moderný dizajn.

Užite si premyslené časti: Tieto multi-priestoru kontajnerov vám môže pomôcť poznať časti ste slúžiace/jesť a uspokojiť vaše osobné potreby.Odteraz už nebudete musieť kúpiť jeden produkt s nižšou balenie.Môžete oddeliť občerstvenie potrebujete z pridanej hodnoty balíka, alebo dokonca ich pripraviť vopred.

Odolné+ochrana životného prostredia, izolované pomocou dvojitej steny.Silikónový kryt na krytie poskytuje ultra-silný dizajn.Umývanie rúk, kryt udržiava tesnením tvar a celistvosť.Dno môže byť bezpečne dať do top rack v umývačke riadu.

Tesnenie je zapečatené a musia byť zarovnané s krytom.Malé deti alebo malé deti, ktoré potrebujú pomoc.Relax, 100% zaručené!

veľkosť: 23 x 17 x 4.6 cm

Materiál: PP

farba: ružová, modrá

Obsah Balenia:

2 x Obed box

2 x lyžica

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Pôvod: Kontinentálna Čína

Recenzie