Hot
(0 Recenzie)

3 Farby Taktické Puška Brokovnice Saje Závesu Vojenské Armády Zbraň Tašky Assault Dlhú Zbraň, Nôž Lov Taška Armády Puzdro Prípade

€11.07 €20.13 s
Veľkosť:
Množstvo:

Funkcie

V Spodnej časti Taktické Puška Prípade Môžu Byť Upravené a Zložené --- podľa dĺžky brokovnicou.Hlavnej komory na zips a 2 malé popruhy na boku, aby sa vaše zbrane na správnom mieste.

Polstrovanie Okolo Celého Puška Saje --- chráni vaše zbraň maximum.Budete cítiť, keď sa budete ho nosiť na chrbte s jeho čalúnená ramenný popruh.

Určené pre Ramenný Prepravu, Montáž Modulárnych alebo Ručné Carry --- pušku prípade zbraň taška je vhodná na prepravu.Šesť D-krúžok miesta pre pripojenie rameno závesu voľne.Všestranný dizajn, ľahko zameniteľné pre rôzne zbrane.Skvelé pre vonkajšie lov a všetky vojenské účely.

Štyri Odnímateľný KAMARÁTI Popruhu Popruhy na Oboch Stranách --- pre obouruký použitie.Táto brokovnica molle pošvy je vhodné prispôsobiť pomocou Molle prílohy.

Konštruované s Vysokou Hustotou 600 d Nylon Materiálu --- taktické puška pošvy je dobre vyrobená, veľmi kvalitné, nepremokavé.

Špecifikácie

Veľkosť: 72x25x3CM

Farba:Čierna, Zelená, Khaki

Materiál:600D Nylon

Obsah balenia: 1 x Breachers Brokovnice Pošvy

  • Materiál: PVC
  • Číslo Modelu: LV1129LQT01
  • Pôvod: Kontinentálna Čína

Značky: puška brokovnice saje závesu

Recenzie