Hot
(0 Recenzie)

Svetelný Cartoon Santa Claus Samolepky Na Stenu Vianočné Dekorácie Pre Domov Deti Izby Steny Výzdoba Svietiť V Tme Prepínač Nálepky

€1.62 €2.48 s
Veľkosť:
Množstvo:

Premeniť váš nudné spínač svetiel s našimi Svetelný Spínač svetiel Obtlačky!Tieto roztomilé vzory sú ľahko použiteľné, len kôra a držať.Nielen oni, aby váš život viac farebné, ale tiež nespôsobujú ujmu na ľudskom tele alebo životné prostredie.Svetelný efekt môže pomôcť vytvoriť uvoľnená a šťastná Vianočnú atmosféru.Upgrade vášho domova dnes!

Špecifikácia:

Názov Produktu: Santa Claus Svietiace Nálepky Na Stenu

Veľkosť produktu: Model 8*8 cm/3.15*3.15 palcov; Model B 15*10 cm/5.91*3,94"

Hmotnosť výrobku: cca 10g

Produkt materiál: PVC

Štýl: Vianoce

Balenie Zoznam:

Svetelný spínač nálepky*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.High-grade Materiál: svetlo až prepínač nálepka je vyrobená z nezávadných a bez zápachu PVC materiál, ktorý nespôsobuje poškodenie ľudského tela a prostredie.Je odolný, vodotesný a ľahko sa čistí.

2.Slávnostné Okrem: Vyzdobiť váš domov na dovolenku s týmito svetelný spínač nálepky predstavovať veľmi roztomilé vzory Santa Claus drží dary a balóny.Svetlé farby a jasné snímky pridať zábava a teplo do každej miestnosti, takže je ideálny slávnostné navyše.

3.Jednoduché Použitie: Pridať dotyk kúziel pre váš tmavé prepínače s našimi rozsvieti sa prepnúť nálepky.Tieto samolepky sa dajú ľahko aplikovať na stenu bez zanechania známky.Plus, tieto sú ľahko odstrániť a čistite, keď chcete zmeniť veci hore.Len kôra a držať pre bezproblémovú aplikáciu.

4.Všestranné Použitie v: Priniesť živé farby na všetky hladké povrchy s našimi rozsvieti sa prepnúť nálepky.Jazz automobilov, okien, a odkladacie priestory, aby svoj život viac farebné a pútavé.Ideálny pre širokú škálu aplikácií nad rámec len steny.

5.Praktický Darček: Premeniť váš priestor do ríši divov s našimi rozsvieti sa prepnúť nálepky.Ideálne ako Vianočný darček pre blízkych, tieto nálepky vytvoriť príjemnú atmosféru a zároveň zabezpečiť ľahkú navigáciu v tme.

  • Pôvod: Kontinentálna Čína

Recenzie