Hot
(0 Recenzie)

Anjel Zvonkohry Nádherné Lucky Angel Zvonkohra S Kovovou Hliníková Rúrka Slávnostné Novinka Darčeky Pre Balkónom, Spálne, Nádvorie

€5.15 €7.37 s
Veľkosť:
Množstvo:

Pridať dotyk sladkosti a šarm vaše vnútorné alebo vonkajšie priestory s naše šťastie, zvonkohry.Ručne vyrábané so starostlivosťou, náš anjel zvonkohry sú vyrobené z vysoko-kvalitných materiálov, ktoré nie sú ľahko rozbiť.Či už na vašu terasu alebo ako svadobný dar, tieto zvonkohry prinesie radosť a relax na každú príležitosť.

Špecifikácie:

Názov produktu: Anjel veterné zvonkohry

Hmotnosť: cca 150g

Veľkosť produktu: (cca.)70 cm/27.56 palcov

Veľkosť balenia: (cca.)12.5*12.5*6typ/4.92*4.92*2.36 palcov

Materiál: ABS + metal hliníková rúrka

Balenie Zoznam:

1pc*Kovové zvonkohry

Poznámky:

1. Vzhľadom na monitorovanie teploty farieb, fotoaparát, okolitého svetla a fotografie zručnosti, niektoré obrázky tovaru, môže mať mierne farebné odlišnosti, farbu druhu majú prednosť!

2. Vzhľadom na rôzne manuálne merania, nechajte mierne veľkosť rozdiel.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Výnimočný Výkon: Pozdvihnúť náladu s upokojujúce zvuky produkované naše kovové zvonkohry.Vyrobené z odolného ABS a hliník, kovy, tento odolný proti poveternostným vplyvom zvonkohry vytvára harmonickú atmosféru, ktorá bude dovolenky vás pocit, svieži a uvoľnený na koniec hodiny.

2.Rozšírené Atmosféru: S vynikajúcim anjel veterné zvonkohry modelovanie, tento kov veterné zvonkohry vytvára melodické a upokojujúci zvuk, keď vietor fúka.To je úžasné dekorácie pre vnútorné i vonkajšie priestory, leštenie svoj životný priestor s eleganciou a pôvabom.

3.Symbolický Význam: Naše kovové zvonkohry sú krásne symbol šťastia a prosperity, ktoré poteší oko a ucho.Ich upokojujúce zvuky v harmónii s prírodou vytvoriť pohodovú atmosféru, pestovanie zmyslu pre kľud a pokoj vo vás.

4.Zlepšenie Vyrovnanosti: si Dopriať nádherný zvuk naše kovové zvonkohry na záhradu.Jedinečné a sladké tóny vytvoriť upokojujúcu atmosféru, aby svoj vonkajší priestor pokojná svätyne.

5.Prijmite Požehnanie: Sláviť každú príležitosť s týmto tvorivé kovové veterné zvonkohry.Kompletný s zručný artistry essentials, je to vytvára harmonický zvuk.Ideálne pre vnútorné/vonkajšie použitie, premýšľavý darček na narodeniny, svadby, výročia, Vianoce alebo kolaudačné párty.

  • Montáž Vyžaduje: no
  • Materiál: Plastové
  • Pôvod: Kontinentálna Čína

Recenzie