Hot
(0 Recenzie)

2 Ks Platnička Držiaka Nástroja Pre Blackstone, Tábor Kuchár, Royal Gurmán, Vonkajšie Grilovanie Základné 16 cm

€8.76 €12.17 s
Veľkosť:
Množstvo:

[ Premium Materiál ]Naše platnička držiaka nástroja pomocou nerezovej ocele.Nie je ľahké korózii, odolnosť voči korózii, vysoká teplotná odolnosť, hladký povrch sa nepoškriabe ruky.

[ Praktický Držiak ]ideálne pre blade, kliešte, kliešte, štrbinový kliešte, ryby hriadky a iné nástroje.To uľahčuje voľné ruky pri grilovaní, a tiež umožňuje veľké použitie vášho grilovanie priestoru, bez toho, aby zaberali miesta navyše.

[Dobrú znášanlivosť]Kompatibilné s Blackstone, Tábor Kuchár, Royal Gurmán a všetky druhy železa pan plochou strechou, grily na trhu.

[Jednoduchá Inštalácia] Tento blackstone stierky držiteľ je navrhnutý s 2 ryhovanej palec skrutky pre jednoduché utiahnutie pečenie bez vŕtania alebo nástrojov.S týmto platnička držiaka nástroja, váš gril bude bez rušenia.

[Široké Uplatnenie]BBQ stierky modul kompatibilný s Blackstone, Tábor Kuchár, Royal Gourment a liatinová platnička plochou strechou, grily, vhodné pre dlhé stierky, štrbinový stierky, pan škrabka, hamburger stierky, ryby sústruženie nôž, čepeľ škrabka a iné stierky nástroje.Vhodné pre všetky druhy party, grilovanie činnosti, ako je varenie, grilovanie, pečenie, atď.Zavesiť stierky na dosah, to stierky držiteľ bude dobrým pomocníkom pre správu vášho grilu.

Farba:strieborná

Materiál:Nehrdzavejúca oceľ

Veľkosť:16 cm/27 cm

Obsah Balenia:

2 x Platnička Držiaka Nástroja

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Pizza Nástroje Typ: Pizza Rezačky & Kolesá

Recenzie