Hot
(0 Recenzie)

Drevené Lyžice, 18 Kusov Dreva Polievkové Lyžice Pri Jedle Miešanie Miešanie, Dlhá Rukoväť Lyžice Kuchynské Nádoby,

€14.22 €19.75 s
Veľkosť:
Množstvo:

EKOLOGICKÝ PRÍRODNÝ MATERIÁL - Každý drevené polievkové lyžice je brúsený do ruky a dobre skončil typ prírodný rastlinný olej glazúrou, ktorá neprichádza off.Žiadny zápach!Bez obsahu BPA a toxické!

MULTI-FUNKCIU - polievková Lyžica sú práve & ideálna veľkosť (nie je Obrovský a nie malé) na varenie.Miešanie teplej polievky, káva, aby vaša Nasi goreng (vyprážané ryža), kari, a iné pokrmy.Jesť obilniny, ryža, kórejský alebo Japonské jedlá.Tieto drevené kuchynské stravovacie potreby sú najlepšie pri použití non-stick riadu, sa nepoškriabe, až vaše hrnce a panvice.

Varešky sú privítali stále viac a viac ľudí.Je to preto, že ich charakter povrchu, ktoré prinášajú magický pocit ich užívateľov, namiesto toho, nerezovej ocele a keramiky položky.To nie je studený alebo non tepla vedenie.Je to len ich, magic.

Nikdy sa má hrozné cinkanie hluku znova, keď používate naše drevené večera lyžice, varenie lyžice

Vyberte si charakter dreva, s jedinečným zrná rastú rokov.Farby, hmotnosti, nie sú presne rovnaké od kus kus aj s zložitý proces a ručné brúsenie.Tieto ruky artical nemôže byť rovná sériová výroba výrobkov, jednotlivé kusy sú jedinečné jeden urobili z prírody.

Farba: denník farba

Materiál: drevo

Veľkosť: dlhé asi 23.5 cm

Obsah Balenia:

18 x varešky

Srdečne Poznámka pre použitie:

Prosím, nevkladajte do mikrovlnnej rúre alebo v peci.

Prosím, nie na slnku.

Prosím, nenechajte čistá, ktoré bleach.Ručné umývanie len s mäkkou navlhčenou handričkou.

Prosím, nenechajte si Namočte do misky čistiaci prostriedok vody na dlhú dobu.

Prosím, nepoužívajte tvrdé predmety drhnutie produktu.

Prosím, nevkladajte na dezinfekciu kabinetu na sterilizáciu.(To môže dať na dezinfekciu kabinetu na použitie Ozónu na sterilizáciu.)

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Pôvod: Kontinentálna Čína

Recenzie