Hot
(0 Recenzie)

3-v-1 Štrbinovou Prachu Kefa Multifunkčné Medzera Čistiaca kefa Poschodí Klávesnice Okno Medzera Prachu Čistič pre Domácnosť na Čistenie Nástrojov

€3.48 €6.97 s
Veľkosť:
Množstvo:

Odrážky:

1. Odolný a Robustný: Vyrobené z odolného vysoko kvalitných materiálov PP, toto multifunkčné čistiaca kefa je navrhnutý na pohodlné uchopenie, že nebude ľahko deformovať.Má husto vysadené štetiny s cieľom poskytnúť lepší čistiaci výkon, takže je účinná pri odstraňovaní odolných špinu a škvrny.

2. Bohaté Funkcie: svojou vynikajúcou a rôznych funkcií, tento multifunkčný čistiaci štetec môžete čistiť rôzne medzery a drážky s ľahkosťou.Integruje štetcom, clip, a lopatu a môže efektívne čistiť sám s jednoduchým opláchnite.Nie je potrebné, aby sa vaše špinavé ruky.Vychutnajte si pohodlie a účinnosť bezproblémové čistenie.

3. Non-Mŕtvy Rohu Čistenie: Ľahko odstrániť nečistoty z ťažko rohy a medzery s našimi multifunkčné čistenie kefkou.Ťažké a husté štetiny, v kombinácii s dlhou rukoväťou, efektívne preniknúť hlboko na dovolenku každý skulinu nevinná.

4. Jednoduché Čistenie Riešenie: Polyfunkčný Čistiaca Kefa sa môže pochváliť top tenký a úzky štetec hlavy, ktoré umožňuje jednoduché čistenie ťažko dosiahnuteľných oblastiach, ako sú okno medzery, sporák medzery, steny krásy, kĺbov a komplexné rohy.Je ľahké zvládnuť a ľahko sa čistí, aby vaša čistenie skúsenosti vietor.

5. Ergonomická Rukoväť: Multifunkčné Čistiaca Kefa sa môže pochváliť ergonomická rukoväť s zahnutá rukoväť navrhnuté tak, aby vyhovovalo vašej ruke úplne perfektne.Jeho inovatívny vyprázdnené-out a rýchle sušenie dizajn znamená, že to nebude trvať priestor a často je pripravený na použitie.Tak môžete ľahko a rýchlo riešiť akékoľvek čistiace úlohy.

Popis:

Skúsenosti bezproblémové čistenie podláh s našou vysoko kvalitné Podlahové Šev Štetcom.Vybavené ťažké a husté štetiny, tento štetec je ideálny na dosiahnutie rôznych zložitých zákrut.Plus, jej ľahko čistiť a vydlabaných dizajn robí údržba hračkou.Rozlúčiť sa ťažko odstrániteľné nečistoty a špinu s našimi Poschodí Šev Štetcom.

Špecifikácie:

1. Názov: Multifunkčné Čistiaca Kefka

2. Materiál: PP

3. Váha: cca 57g

4. Veľkosť: cca 28 * 3 cm/11.02*1.18 palcov (založené na obrázku)

5. Farba: Biela, Modrá

6. Konfigurácia: Medzier kefa + malý klip

Balenie Zoznam:

1* Multifunkčné Čistiaca Kefka

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2. Prosím ťa, odpusť mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

  • Funkcia: Eco-Priateľský
  • Číslo Modelu: Štrbinovou Prachu Kefa
  • Pôvod: Kontinentálna Čína

Recenzie