Hot
(0 Recenzie)

Nové Noci Svietiť, Kolískový Spínač Odtlačkový Označenie Okruhu Panel Nálepky, Auto, Loď Truck Morských Auto Dekorácie Automobilový Styling Príslušenstvo

€1.10 €2.24 s
Veľkosť:
Množstvo:

Položku Detaily:

úplne nové a vysokej kvality

Vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, odolné a praktické použitie

Vybavené Noc Svietiť Funkcie: Tento prispôsobiteľný kolískový spínač set je vybavený noc svietiť spôsobilosti na uľahčenie použitia v noci.Viac snažia čítať kolískový spínač označenia v tme s týmto user-friendly charakteristické.

Vyrobené Z Dlho-Trvajúce PBC Plastový Materiál : Je vyrobený z dlho-trvajúce PBC plastového materiálu rozširuje životnosť tohto produktu, a to nesklame.Prispôsobiť vaše nastavenia a prepínače s rôznymi 132 nálepky kotúča etikiet, aby vyhovovali vašim potrebám.Zabezpečujeme tento produkt je bezpečný na používanie, pretože to dodáva s pokročilým tepelnej ochrany.

Bezpečné Použitie: Vybavené rozšírené tepelné práv a moc preťaženie práv na zabezpečenie bezpečného používania tohto výrobku.

Prispôsobenie Možností: Prichádza s 132 nálepky, etikety na hárku, takže si môžete prispôsobiť svoje rocker prepínače, ako je libo.

Vysoká Kvalita: Vyrobené z dlho-trvajúce PBC plastového materiálu, spomaľujú horenie, a šetrné k životnému prostrediu.

Jednoduché Použitie: Č frustrujúce, peeling, elektroinštalácie alebo manipulácii.Prichádza s oboma praktické a zábavné vzory

Deň A Noc Použitie: v Noci svietiť, obtlačky umožní čítať etikety jasne večer a noc pre bezpečnú prevádzku.

Obsah Balenia:

1 List Nálepky, Etikety(132pcs)

Poznámka:

1.Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

2.Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

  • Pôvod: Kontinentálna Čína

Recenzie