Hot
(0 Recenzie)

Bfdi Vzor Jeden Bežné batoh

€21.29 €42.57 s
Veľkosť:
Množstvo:

Ďalšie opisy:

Plná šírka tlače, multi obojstranná tlač

Šetrné k životnému prostrediu ľahký super silné polyester plátno a hladké zips.Vysoko kvalitné materiály, aby ste sa cítili pohodlne pri nosení.Prázdny vak je vo vzpriamenej polohe a obaly typ je ťažké.

Vlastnosti výrobku:Ergonomický dizajn:Nastaviteľné ramenné popruhy a späť sú polstrované s odpruženie poskytuje komfort, poskytuje mäkké odpruženie ochranu pre notebooky alebo tablety, a chrániť váš chrbát pri prenášaní ťažkých predmetov.Tam bude viac nepríjemné pocity v ramenách.

Multi funkčné batoh:Móda tlačené batoh je vynikajúcou batoh pre každodenný život.Ľahký a vhodný pre školy, práce, víkend, prázdniny, cestovný ruch, turistiku, camping, poľovníctvo, turistika, cyklistika, a iné outdoorové aktivity.Ja som tiež veľký deň Vďakyvzdania, Vianoce, narodeniny, Valentína darček pre vašich najlepších priateľov, známych, rodinu, spolužiakov, atď

Veľká kapacita:1 hlavných oddelení a 4 malé vnútorné vrecká, vhodné pre váš notebook, iPad, nabíjačka, knihy, oblečenie, občerstvenie, peňaženky, peračník, peňaženky, učebnice, notebook, atď.Vytvoriť. 2x bočné sieťové vrecká v poradí.Nastaviteľné.Vhodný pre svoj dáždnik, fľaša na vodu a šťavy box. 1 Predné vrecko na zips, vhodné pre vaše kľúče, telefón, malé detské plienky, perá, a niektoré malé položky, alebo v ostatných základných školských pomôcok

V dôsledku rôznych oceňovacích metód, ktoré na túto veľkosť dát s chybou do 1-3 cm je normálny jav.

Druh pripomienka:

Displej účinok tento obrázok je len orientačný, a výsledný efekt je predmetom skutočného produktu!V dôsledku objektívnych faktorov, ako napr. výrobných šarží, strojov a zariadení, je ťažké vyhnúť sa, alebo tam bude malé rozdiely farieb, veľkosť a pozíciu chyby.Ak vyššie uvedené problémy sú normálne javy, nebudú zahrnuté do rozsahu pôsobnosti po-predajný liečby.

  • Pohlavie: Unisex
  • Položka Druh: Batohy
  • Štýl: Príležitostné
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Obkladový Materiál: Polyester
  • Hlavný Materiál: Polyester

Recenzie