Hot
(1 Recenzie)

Pôvodné ZORRO Mosadz Priekopy Petrolej Cigaretový Zapaľovač.Windproof Retro Transparentné Olejovej Nádrže Brúsne Koliesko Mužov Fajčenie Darček

€10.17 s
Veľkosť:
Množstvo:

Pôvodné ZORRO Mosadz Priekopy Petrolej Cigaretový Zapaľovač.Windproof Retro Transparentné Olejovej Nádrže Brúsne Koliesko Mužov Fajčenie Darčekový Balíček:darček povlakoch (ak potrebujete originálne krabice ,prosím, kontaktujte nás) Palivo : Petrolej benzín benzín olej Farba: Ako na obrázku ukazujú, Budeme loď v 2-5 dní po zaplatení a starostlivo skontrolujte pred zásielky na zabezpečenie vysokej kvality.Ak si kúpiť 2 kusov, alebo viac, dostanete dodatočnú 2% zľavu. 1.Užitočné ľahšie, Môžu byť vykonávané kdekoľvek ako výzdoba,malé rozmery a jednoduché použitie. 2.nafukovacie, Používať rovnakým spôsobom ako bežné zapaľovače. 3.Dobrý spoločník pre ľudí, ktorí radi outdoorové aktivity. 4.Vhodný pre fajčiarov, dekorácie, zberateľské predmety, darčeky pre priateľov. 5.tento zapaľovač je trvalé a nepríjemný hrdza.Slúžiť vás na dlhú dobu. ★Ľahší NIE sú hračky uchovávajte mimo dosahu detí.

O Prepravnej Čas A Spôsoby

Vzhľadom na Bezpečnostné Požiadavky , budeme loď zapaľovačov s našimi shiping spôsobmi ( NL post a niektoré Špeciálne Linky )

Ak ste nedostali na dlhú dobu , prosím, kontaktujte nás, aby nám pomohli skontrolujte.vďaka !

O Spätnú Väzbu

Ak máte akékoľvek otázky , prosím neváhajte a kontaktujte nás !

Oceniť na päť Hviezdičiek !

  • Číslo Modelu: Z556
  • Čistá hmotnosť: 48 g
  • Veľkosť: 73*24*16 mm
  • Technics: Matné
  • Palivo: Olej Benzín petrolej
  • Názov Značky: ZORRO
  • Materiál: MOSADZ
  • Pôvod: Kontinentálna Čína

Značky: zorro mosadz zapaľovače, zorro, zapaľovače vintage ľahšie, mosadz olejovej nádrže brúsne koliesko, benzínový zapaľovač zorro mosadz

Recenzie

Anonymný 2023-11-19

Ľahšie je pekné, kvalitné, to svetlá a dobre drží plameň. To bolo ešte doručené rýchlo, za dobrú cenu. Problém je, že po dvoch týždňoch ľahšie kvapalinu som dal v je takmer všetky preč. To sa vyparuje super rýchly. Neviem, prečo je to ale byť upozornení.