Hot
(0 Recenzie)

Roztomilý Pes Tvar, Vnútorný Popolník Popola Držiteľ Zvierat Živice Popola Zásobník Popola Držiteľ dom a Záhradu, Výzdoba pre Vnútorné alebo Vonkajšie použitie

€10.39 €20.79 s
Veľkosť:
Množstvo:

Odrážky:

1. Zvýšiť Svoje Vnútorné Skúsenosti: Majte interiéri upratané s tohto svojrázneho popolníka.Hrajú roztomilé šteňa niesť batoh, ktorý slúži ako kontajner, bezpečne ukladá dymu ohorky a popola, aby sa zabránilo neporiadok a zápach.

2. Špičkovou kvalitou spracovania: Každý centimeter popolníka je odborne vyrezávané a discomfortted, prináša do života, živé farby a textúry svoje chlpaté priateľa kabát.

3. Extrémne Odolné: Postavený s vynikajúcou živice materiál, tento popolník poskytuje dlhú životnosť, ktorá prichádza s unikátnymi odolné voči opotrebovaniu a vysoká teplota odolný.Okrem toho je vodotesná konštrukcia podporuje bezpečnosť a zabezpečuje, že vaše vnútorné fajčenie skúsenosť je často stojí za to.

4. Ideálne Darčeky pre Priateľov: Splniť fajčiarske potreby štýl-vedomé fajčiarov s našimi krytý popola tácky.Kreatívne a dekoratívny, ale pridať individuality, aby svoj životný priestor.Prekvapte svojich blízkych s touto prvou voľbou darček, ideálny pre fajčenie znalca.

5. Prísť do Široké Použitie: Užite si fajčenie vo svojom vonkajšou terasou, doma na záhrade, alebo vnútorný priestor s našimi zásobník popola.Jeho priestranné základňu a hlboké misy zabezpečiť popol zostať na mieste, vedenie poschodí clean & smoke-free.

6. Pridať dotyk kreativitu a individualitu vnútorný priestor s našimi domov popolníky.Vyrobené s výtvarné spracovanie a opotrebovaniu materiálov, tento roztomilý šteňa niesť batoh dizajn, určite vás zaujmú.Ideálne pre každý milovník zvierat alebo niekoho hľadáte unikátny popolníka.

Špecifikácie:

1. Názov: Popola Vaničky Vnútorné

2. Materiál: živica

3. Veľkosť produktu: (cca.)14*10*10.5 cm/5.51*3.94*4.13 palcov

4. Váha: cca 280 g

Druh tipy:

1. Dôvodov, ako napríklad monitorovať teplotu farieb, fotoaparát, okolitého svetla, a fotografovanie schopnosti, môže byť mierne farebné rozdiely v obrázkoch niektorých výrobkov.Farba je predmetom skutočného produktu!

2. Prosím, nechajte mierne veľkosť rozdiely vzhľadom na rôzne manuálne merania.

Balenie Zoznam:

1*Roztomilý Pes Popolníka

  • Druh: Prenosné
  • Číslo Modelu: Popolník Popola Držiteľ
  • Pôvod: Kontinentálna Čína

Recenzie