Hot
(0 Recenzie)

Non Slip Stierač Kúpeľňa So Sprchou Mäkké Silikónové Dlaždice Zavesenie Krúžok Zrkadlo Cleaning Tool Kuchynské Sklo Okna Stierkou Auto S Hákom

€12.75 €15.94 s
Veľkosť:
Množstvo:

Popis:

【Mäkké Silikónové] vyzýva Naše okno stierkou je vyrobený z mäkkého silikónu, ktorý poskytuje účinné a jemné čistenie bez poškriabaniu alebo poškodeniu povrchu.To hladko kĺže cez sklo, dlaždice a iné hladké povrchy.

【Protišmyková Rukoväť] vyzýva Na stierkou ponúka non-slip rukoväť, zabezpečí pohodlné a bezpečné uchopenie počas čistenia.Toto umožňuje presné ovládanie a znižuje riziko pošmyknutia alebo pád stierkou počas používania.

【Efektívne Čistenie] vyzýva S našimi okno stierkou, môžete rýchlo a efektívne odstrániť vodu, mydlo, spodina, a iné zvyšky z povrchu.Široká čepeľ pokrytie umožňuje pokryť viac priestoru v menej času.

【Visí Voľba] vyzýva kovový hák s prísavkou je ideálny pre kúpeľňu alebo sprchovací kút, dvere, zatiaľ čo silikónové hák môže byť použitý na auto, okná alebo iné hladké povrchy.Okrem toho pripojené zavesenie krúžok je pre pohodlné odkladanie.

【Multi-účel Použitia] vyzýva Toto okno stierkou nie je obmedzená iba na windows.To môže byť použitý v rôznych oblastiach, vrátane kúpeľne, sprchy, auto, okná, a dokonca aj dláždené povrchy.

Špecifikácia:

Materiál: silikón

Farba: čierna

Funkcia: non-slip

Veľkosť(cca.):

okno stierkou (Š x v x H) x 22.7 21.5/8.94 x 8.46 palec

silikónové hák (Š x v x H) 6 x 9 cm/2.36 x 3.54 palec

kovový háčik (Š x v x H) 5,5 x 7 cm/2.17 x 2.76 palec

závesný krúžok (L x W) 4,5 x 2.1 cm/1.77 x 0.83 palec

Package Zahrnuté:

1 ks x Window Stierkou

1 ks x Silikónové Háčik

1 ks Háčik

1 ks x Závesný Krúžok

Poznámka:

1. Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

2. Nechajte 1-2 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie.

  • Číslo Modelu: ŽIADNE
  • Názov Značky: HOUSEEN
  • Funkcia: Eco-Priateľský
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Použitie: Okno

Recenzie