Hot
(0 Recenzie)

Kompletné Háčkovanie Set Pre Začiatočníkov, DIY Črepníkové Kaktus Háčkovanie Set S Pletenie Značky Jednoduchá Priadza Loptu, Inštrukcie

€11.42 €20.41 s
Veľkosť:
Množstvo:

Vitajte v našom obchode.

Naše výrobky sú dostupné ceny a kvalitný.Podporujeme dropshipping a veľkoobchod .Ak chcete pracovať s nami dlho, prosím kontaktujte nás a my vám veľmi priaznivé ceny.S Pozdravom!

Rozvoj zručností: Zvýšiť svoj pletenie schopnosti s touto výlučnou Rastliny háčkovanie auta.Remeselnícky s mäkká a teplá Vysoko kvalitné materiály, dôkladne tkané k dokonalosti, tento kit vám umožní vytvoriť svoj vlastný rozkošný Kaktus.Kvalitné kit, ktorý prichádza s všetko, čo potrebujete začať pracovať na svojej háčkovanie cestu!

Teplé Dary: Naše háčkovanie kit je ideálny darček pre začínajúcich crafters, ako zlepšiť svoje zručnosti.Nie len pre osobné použitie, je to skvelá voľba pre posilňovanie tvorivosti a rozvoja talentovaných priateľmi.

Univerzálny Crafting Výber: Pozdvihnúť svoju lásku na háčkovanie s týmito podmanivý háčkovanie súpravy.Výrazné vzory, ktoré dopĺňajú každom kúte vášho domova - použitie ako na okrasné pre obývacej izby a spálne, alebo pridať kúzlo do akéhokoľvek priestoru.

Rozsah Použitia: Ideálny pre každého, kto sa zaujíma o učenie na háčkovanie, na Háčkovanie Kit je na narodeniny, Vianoce, deň Vďakyvzdania, Valentín a iné sviatky, používa na to, aby krásne darčeky.

Rozkošný rastlín: Tieto háčkovanie súpravy prísť so všetkými materiálmi, ktoré potrebujete, ak chcete vytvoriť malé Kaktus tvar, ktorý je ideálny pre uvedenie na stoly, nočné stolíky alebo ako mäkká hračka pre vaše hniezdo.Budete si môcť vychutnať zábavu a relaxáciu proces háčkovanie tieto roztomilé Rastliny.

veľkosť: 5 x 11 cm

Materiál: Akryl

farba: Ako je znázornené

Obsah Balenia:

1 nastavte vlna

1 balenie plnky

1 sada tool kit (príslušenstvo sú v náhodné farby, Nemôže byť zvolený konkrétnu farbu.)

1 x anglický návod

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Milí priatelia,ďakujeme, že ste si vybrali naše produkty

Ak si zrušiť objednávku alebo iného dôvodu, všetky vrátenie sa späť na váš účet do 7 -10 dní prostredníctvom www.rubinmoda.sk.

O Dopravu

Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

★ Ak ste z Ruska, Prosím, nechajte vaše celé meno a správne telefónne číslo.To je veľmi dôležité!!!

Dropship a Distribúcia

Pre veľkoobchod, poskytneme vám zľavu, ak sa na nás obrátite pred platby.

Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím akékoľvek informácie o nás.

O spätnú väzbu

★ Akúkoľvek spätnú väzbu od vás bude veľmi ocenil.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Ak ste spokojní s našimi výrobkami, Ak ste spokojní s našimi výrobkami, úprimne dúfame, že ste nám môže dať 5 hviezd.

  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Materiál: Akryl

Recenzie