Hot
(0 Recenzie)

Obrázok Pásy Pre Steny Na Stenu Vešiak Pásy Montáž Na Stenu Vešiak Pásy Ťažkých Stenu Zavesiť Pásy Nechtov-Zadarmo Traceless

€4.81 €9.62 s
Veľkosť:
Množstvo:

Bez námahy stiahol bez zanechania stopy, tieto opakovane pásy je možné nalepiť na rôznych povrchoch, ako je drevo, sklo, keramické dlaždice, kov, atď.

Názov produktu: obrázok vešiak pásy

Veľkosť Produktu:

S: 1.6 x 2.9 cm/0.63 x 1.14 v

M: 2.0 x 4.6 cm/0.78 x 1.81 v

L: 1.6 x 7.0 cm/0.63 x 2.75 v

Špecifikácie výrobku: 12 párov

Zoznam Produktov:

1 pack x obrázok vešiak pásy

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Ochranné Upevnenie: na Náš obraz vešiak pásy ponúkajú škody-bez upevňovacích prvkov s neviditeľný dizajn, ktorý nezanecháva žiadne lepidlo doľava.Nie je potrebné vŕtať otvory, a stena zostane chránená pred poškodením.

2.Bezpečné nosné: Náš obraz vešiak pásy nie sú jednoduché proklouznout off a majú silný nosnosti.Oni pevne zachytiť na stenu a môže pojať až 2 kg za pár.

3.Ľahko vyzuť: potrebné Žiadne nástroje s našimi obrázok vešiak pásov, ktoré ponúkajú ľahké pohyblivosti, demontáž a strhnúť, čo vám dáva flexibilitu a ďalšie možnosti návrhu bez poškodenia steny.

4.Úspora nákladov Schopnosť: Používanie týchto obrázkov vešiak pásy znovu a znovu.Sú odolné a nebudete strácať svoj tvar alebo lepivosť.Po demontáži, jednoducho čisté a suché, pre budúce použitie.

5.Použitie Široko: Objavte viac zdobenie možnosti s týmito obrázok vešiak pásy, ktoré zamerať na vaše rôznorodé potreby.Zavesiť fotorámčekov, plagáty, samolepky na stenu, a oveľa viac na drevo, sklo, keramická dlažba, kovové, a mnohé iné hladké povrchy s jednoduchým kliknutím.

  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Materiál: Polyester / Nylon

Recenzie