Hot
(0 Recenzie)

1 KS Skriňa Svorkové Skrine Inštalácia Svorky Kabinetu Nástroje Dve Bočné Skrutky Zarovnanie Doska

€40.39 €72.13 s
Veľkosť:
Množstvo:

1 KS Skriňa Svorkové Skrine Inštalácia Svorky Kabinetu Nástroje Dve Bočné Skrutky Zarovnanie Doska

[Dobrý Materiál] Vyrobené z hliníkových zliatin a ocele materiál, náš Skriniek Svorky sú odolné a robustné.Nie je východ na hrdzu a má dobré vzduchotesnosť.A jeho center hliníkové zarovnanie dosky umožňujú svorky zladiť dve skrinky s tvárou rámy spolu spredu dozadu.

[Presné a Efektívne Vŕtanie] zabudovaný vŕtací sprievodca automaticky pomôžte nám uzamknutia pre vŕtanie poloha.Utiahnite, zarovnať, vyvŕtajte a upevnite svoj kabinet stile.POZNÁMKA: uistite sa, že vrták, návod je v uzamknutej polohe pred vŕtaním.

[Ľahko ovládateľný] Náš kabinet pazúry sú jednoduché na použitie, môžete rýchlo zarovnať tvár rámy z dvoch skriniek.POZNÁMKA: Nezabudnite správne pripojte gumové podložky na polohovaciu dosku a pomocné rameno, aby sa zabránilo odchodu známok na povrch skrine.

[Široko Využíva] Náš kabinet pazúry sú vhodné pre väčšinu typov skriniek.Balenie obsahuje 2 kabinetu pazúry, stačí pre vás na použitie.

Farba:oranžová

Materiál:Hliníková Zliatina+Oceľ

Obsah Balenia:

2 x Skrinka Svorka

2 x non-slip mat

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Pôvod: Kontinentálna Čína

Recenzie