Hot
(0 Recenzie)

Doprava Dolly Vozíka 70 KG Ťažkých Prívesný Lodný Motor Stojan Dopravcu Košíka

€65.21 s
Veľkosť:
Množstvo:

Kľúčové Vlastnosti

Vysoká nosnosť: Tento vozík funkcie oceľové rúry s nosnosť až 110lbs , ktorá odolá hmotnosti najviac prívesné motory.

Dobrá Stabilita : má geometrické trojuholníková štruktúra a dve rozšíril aj zadné kolesá, čím sa vozík stabilnejšie a menej pravdepodobné, že prevrhnutí, tak je to jednoduchšie a bezpečnejšie používať.

Jednoduchá Inštalácia: jednoduchá konštrukcia tejto vozík je veľmi jednoduché na inštaláciu.To prichádza s všetky potrebné príslušenstvo v balení pre pohodlné a šetrí čas inštalácie.

Úspora priestoru: dve podpora rámy na oboch stranách boli starostlivo navrhnuté tak, obruby s uzávermi, takže môžete zložiť tento vozík rýchlo a bez toho, aby zaberali príliš veľa miesta.Takže všetko, čo potrebujete, je kufra auta alebo malý kútik na uložiť.

Elektrolyticky pokrývajú Oceľový Rám: povrch oceľová rúrka stojana je elektrolyticky pokrývajú zabrániť hrdze a korózii, a predlžuje jeho životnosť.

Vysoko kvalitné Materiály: vozík je vyrobený z pevných oceľových rúr, ktoré je poškriabaniu a odolný proti opotrebeniu e d nie ľahko deformovaný.To je tiež stanovená s high-kvalitné skrutky, ktoré zabezpečujú dobrú a stabilnú štruktúru a vysoká nosnosť.

Všestranné Použitie: môže sa používať nielen pre skladovanie a prepravu outboards ale tiež poskytuje pevné a priestory pre údržbu a zobrazenie motory.

Jednoduchý Presun: vozík má dve veľké pneumatiky na dolnom konci, takže je veľmi ľahké dopravy.Ťažký prívesný motor môže byť presunutý len jeden človek, ktorý je veľmi pohodlný a bezproblémový.

Garantované Služby Zákazníkom: naším cieľom je poskytovať kvalitné produkty a služby.Ak máte akékoľvek problémy, prosím, neváhajte nás kontaktovať.Budeme odpovedať a riešiť problém pre vás, akonáhle je to možné.

Podrobnosti

Rukoväť: rukoväte sú vybavené w i-tej protišmyková gumová veľké písmená f alebo pohodlné uchopenie a jednoduché riadenie a pohyb.

Gumené Kolieska: kolieska je vyrobená z gumy, ktorá je poškriabaniu a opotrebovaniu odolný a má dlhú životnosť.To tiež zvyšuje trenie so zemou, takže je bezpečnejšie používať.

Aplikácia

Je vhodný na dlhé a krátke hriadeľ motory pre presun outboards s do a vrátane 30 hp a môže byť tiež použitý na opravy a zobrazenie prívesné motory.

Ako Nainštalovať

1. Otvorte balík a vyberte príslušenstvo

2. Zarovnajte otvory pre skrutky na hornej a dolnej držiak tyče a skrutku ich spolu.Urobiť to isté na druhej strane

3. Zase plochou stranou pegboard smerom k sebe, potom zarovnajte otvory pre skrutky medzi dva držiaky, a naskrutkujte skrutky.

4. Vložte koleso bar.

5. Inštalovať pneumatiky a zabezpečiť im s kolíkmi na dokončenie inštalácie.

Špecifikácia

Materiál: Oceľ

Farba: Čierna

Funkcie: Skladacia

Povrchová Úprava: Elektrolyticky Pokrývajú

Veľkosť produktu: 47*40*89.5 cm/18.5*15.75*35.24 v

Závesné Dosky Hrúbka: 3 cm/1.18 v

Závesné Dosky Šírka: 11 cm/4.33 v

Priemer kolesa: 14.5 cm/5.71 v

Šírka kolies: 3 cm/1.18 v

Oceľové Rúrky Priemer:2,5 cm/0.98 v

Veľkosť balenia: 96*48*4cm/37.79*18.89*1.57 v

Čistá Hmotnosť: 6.5 kg/lbs 14.33

Brutto Hmotnosť: 7,9 kg/lbs 17.41

Max.Nosnosť: 50 kg/110lbs

Package Zahrnuté

1* Pegboard

2* Bočné Podporné Tyče

1* Spodný U-bar

1* Kolieska Bar

2* Kolesá

Všetko Príslušenstvo pre Inštaláciu

Poznámky

Prosím, nechajte mierne farebné rozdiely spôsobené streľbe svetla a 1-3 cm chyba kvôli ručné meranie, a uistite sa, že nemáte myseľ pred objednaním.

  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • DIY Dodávky: ELEKTRICKÉ

Recenzie