Hot
(0 Recenzie)

Oceľový Bubon Pre Deti 9 Palcový Buddha Mini Oceľový Bubon S Dolné Časti Stehien A Hudba Knihy Mini Bubny Tlačidlo C 11 Poznámky Ocele Jazyk Bicie

€90.76 s
Veľkosť:
Množstvo:

Popis:

Objavte radosť z hudby, takže s našimi 11-poznámka oceľový bubon pre deti!Vhodný pre všetky vekové kategórie, je ľahké hrať a nie ľahko zahrdzavené alebo skrútený.Pomocou prstov alebo paličky na vytvorenie éterické zvuky kedykoľvek a kdekoľvek.Skúsenosti magic steel bubon hudby bez výdavkov šťastie.

Špecifikácia:

Produkt materiál: kov

Hmotnosť výrobku: 1100g

Veľkosť produktu: o 23x23cm/9.06x9.06 palcov

Balenie Zoznam:

Bubon x1

Látkové taška x1

Qupu x1

Dolné stehno x2

Slabiky nálepky x 1

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Výnimočnú Odolnosť: Tento mini ocele jazyk bubon je vyrobený z ťažkých kovov pre dlhotrvajúce trvanlivosti a vynikajúca kvalita zvuku, poskytovať jasné a rezonančný tóny, že projekt krásne v každom prostredí.

2.Zväčšiť Relax: Získať stratené v okúzľujúce zvuk našom mini ocele jazyk bubon.Vyrovnaný a silný 11-poznámka éterické bubna vytvára harmonické melódie, ktoré sa ponorte ste v hlbokej relaxácie.

3.Cestovanie-Priateľské Bubna: Tento mini ocele jazyk bubon je navrhnutý tak, aby kompaktný a pohodlný pre ľahkú prenosnosť.S prvotriednu kvalitu zvuku, ktorú môže hrať svoju obľúbenú hudbu kedykoľvek a kdekoľvek, bez akýchkoľvek kompromisov.Obchod sa ľahko a radi sa hrajú samostatne, alebo s priateľmi v interiéri alebo vonku!

4.Ľahko sa Učiť: Či ste pomocou prstov alebo paličky, aby sa jemne poraziť mini ocele jazyk bubon, môžete posielať z krásnych poznámky bez odbornej znalosti z hudobnej teórie.

5.Pekný Darček: Našom mini ocele jazyk bubon poskytuje výnimočný hudobný zážitok.To je perfektný nástroj pre hudobníkov všetkých úrovní.Je to ideálny darček pre rodinu, deti a priateľov, ktorí milujú hudbu.Vhodný pre všetky vekové kategórie, tento bubon je potrebné mať pre všetky hudobný nadšenec.

  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Drum Pad: 5

Recenzie