Hot
(0 Recenzie)

Svietnik Ďakovné Svietniky Vianoce Elegantný Sklenený Svietnik Vhodný Ako Darček Pre Rodičov Pozemok

€7.36 €10.51 s
Veľkosť:
Množstvo:

Vianočné Tealight Svietniky Vianoce Elegantný Sklenený Svietnik Vhodný Ako Darček Pre Rodičov Pozemok

Funkcie:

Univerzálny Vianočný Dekor: Tento súbor Vianočné sklenené svietniky zahŕňa rôzne štýly, ako sú Vianoce tealight svietniky, sviečka ďakovné svietniky, a Vianočný dekor čaj svetlo sviečky pohárov.Ponúka širokú škálu možností, aby vyhovovali rôzne preferencie a príležitostiach.

Premium Kvalita Materiál: Vyrobené z vysoko-kvalitné sklo, tieto svietniky sú nielen vizuálnu príťažlivosť, ale aj odolné s dlhou životnosťou.Elegantný sklenený dizajn dodáva dotyk sofistikovanosti na všetky Vianočné dekorácie setup.

Ideálny Darček pre Blízkych: Tieto Vianočné sklenené svietniky, aby vynikajúci darček pre rodičov alebo blízkych.S ich elegantný a slávnostné dizajn, sú vhodné pre gifting počas prázdnin alebo iné špeciálne príležitosti.Ukázať svoje uznanie a lásku, to premyslené súčasnosti.

Ideálne na Vianočné Dekorácie: Zvýšiť slávnostnú atmosféru vášho domova s týmito sklo svetlá čaj svietniky.Sú ideálne pre umiestnenie tabuľky, mantels, alebo ako centerpieces na Vianoce-tematické strany alebo zhromaždenia.Vytvoriť teplej a príjemnej atmosfére, ktorá bude vaše hostí.

Jednoduché Použitie a Údržba: Tieto Vianoce elegantné sklenené svietniky sú navrhnuté pre vaše pohodlie.Jednoducho umiestniť svoje preferované čaj svetlo sviečky vo vnútri a vychutnať mäkké a útulné svietiť.Sú jednoduché na čistenie a údržbu, zabezpečuje bezproblémové používanie v celej sezóne.

Špecifikácia:

Materiál:Sklo

Model: Abeceda, Srna

Poznámky: Prosím, aby mierne odchýlky vo veľkosti vzhľadom na ručné meranie a osvetlenie vo fotografii môže viesť k rozdielom vo farbe, ako v reálnom.

1*Držiak Na Sviečku

  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Použitie: Domáce Dekorácie

Recenzie