Hot
(0 Recenzie)

Dekoratívne Sviečky Stojan Motýľ Sviečka Misy Čaj Svetlo Ploche Kovové Držiaky Stola Ozdoby Na Obývacia Izba, Spálňa Štúdia

€2.42 €3.47 s
Veľkosť:
Množstvo:

Jednoduché modelovanie a očarujúce design, tieto sviečky displej držiaky nie sú jednoduché na hrdzu.Pridajte ich do vášho interiéru na dotyk elegancie a teplo.

Špecifikácie:

Názov: Kovový motýľ, svietnik

Farba: Čierna, zlatá

Váha: cca 60 g, 70g

Veľkosť produktu: (cca.)11*12*6typ/4.33*4.72*2.36 palcov

Balenie Zoznam:

1pc*Kovový motýľ svietnik (sviečky nie sú súčasťou balenia)

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Zvýšené estetické hľadisko: Vyžarujú očarujúce atmosféru s našimi kovové motýle svietnik.S ohromujúci motýle dizajn vytvorený s presnosťou a prírodné prvky, je to jedinečný doplnok do vášho domova.

2.Rozšírené Atmosféru: Vychutnajte si dlhotrvajúci svietnik s našimi kovové motýle dielo.Jemné brúsenie a leštenie produkovať hrdza-odolný, hladké a jemné dokončiť.Odolné kovové materiál dopĺňa čaj svetlo sviečky kovové držiaky a dodáva elegantný atmosféru vášho domova.

3.Zdobiť Akéhokoľvek Miesta: Oživí akýkoľvek priestor našim kovové motýle svietnik.Z kaviarne do obývacej izby, spálne, študovne, a jedálenský priestor, pridá kúzlo na každej scény.Sturdily vytvorený v kovov, drží sviečky bezpečne pre útulnú atmosféru.

4.Vytvoriť Pokojné Prostredie: Zlepšiť atmosféru každého priestoru s týmto kovom motýle svietnik.Jeho hladké línie a jednoduché modelovanie aby to elegantný doplnok k akejkoľvek výzdoby.Dokonale zhoduje so sviečkami alebo aromaterapia pre romantickú atmosféru.

5.Štýlový Darček: Ideálne ako darček pre kolegov, rodinu, priateľov, alebo klienti, jeho elegantný dizajn a funkčnosť, aby to skvelý doplnok do akéhokoľvek priestoru.Udržať váš domov alebo podnikania organizované a esteticky zároveň predstaví aj svoj jedinečný štýl.

  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Použitie: Domáce Dekorácie

Recenzie