Hot
(0 Recenzie)

14Pcs 80mm Šesťhrannou, 6-19 mm Ramienka Setter Vodiča, vrtáka,1/4 " Pridanie Hĺbka Drill Bit Nastavený

€4.57 €7.15 s
Veľkosť:
Množstvo:

Funkcie:

OOTDTY

14 rôznych veľkostí: 6mm, 7mm, 8mm, 9 mm, 10 mm, 11 mm,12mm, 13mm, 14 mm, 15 mm,16 mm, 17 mm, 18 mm, 19 mm.Široký rozsah veľkostí, vodič nastaviť tak, aby vyhovovali vašim potrebám, a je ideálny pre vaše náradie.

Objavte pohodlie našich prehĺbiť 80mm dĺžka zásuviek.Jasné označenie pre jednoduché veľkosť identifikácia, tieto striebro šedá zásuvky sú ideálne pre mechaniky, automobilové opravovne, a tí, ktorí pracujú s skrutky.

Určené pre široký rozsah aplikácií, náš Vplyv Pätice Adaptéra Nastavenie je dôležité pre každého, kto pracuje s skrutky.Či už ste strojárskeho, automobilového opravovňa, alebo niekto, kto má DIY projekty, tento všestranný nástroj nastaviť bude spĺňať všetky vaše súvisiace potreby.

Z automobilov, opravy, montáž nábytku, náš Vplyv Pätice Adaptéra Set je vhodný pre rôzne projekty.Či už ste udržiavanie vášho vozidla, upevnenie vecí v domácnosti, alebo opravy elektronických zariadení, tieto zásuvky zabezpečiť bezpečné pripojenie pre rôzne veľkosti.

Inovovali nástroje s našimi 14 kusov Vplyv Pätice Adaptéra Nastavené a riešiť rôzne projekty.S jeho vysoko kvalitné oceľové konštrukcie, presné obrábanie, a rozmanitej veľkosti, tento univerzálny nástroj nastavenie je dôležité pre profesionálov a HOBBY nadšencov podobne.

Špecifikácie:

Dĺžka:Cca.80mm/3.15"

Balenie Obsahuje:

14Pcs Šesťhrannou

Poznámka:

Prosím, aby 1mm chyby spôsobené ručné meranie.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Názov Značky: XROEER

Recenzie