Hot
(0 Recenzie)

Prenosné Roll peračník Držiteľ Zábavné Pero Ceruzka Taška pre Office Školy

€3.11 €3.74 s
Veľkosť:
Množstvo:

Funkcie:

OOTDTY

Udržať vaše tlačoviny organizované a pridať dotyk zábava na vašom stole s tento Legrační Roll peračník Držiteľa.Vyrobené z trvanlivých materiálov, ľahko sa čistí a dlhotrvajúci.

Toto jedinečné a zábavné pero funkcie realistické roll projektu, čo je vynikajúci doplnok pre všetkých študentov, administratívny pracovník, alebo umenie nadšenec.Jeho multi funkčné projekt umožňuje ukladať perá, ceruzky a iné písacie potreby s ľahkosťou.

Ideálny pre študentov, administratívny pracovník, a každý, kto si váži zábavné papiernictvo, tejto Zábavnej Roll peračník Držiteľ je potrebné mať.Jeho pútavý projektu a praktické funkcie, aby to vynikajúca voľba pre všetky vekové kategórie.

Či už ste štúdiu, práci v kancelárii, alebo vykonávajú svoje umelecké záľuby, táto ceruzka taška je všestranný spoločník.Umiestnite ho na stôl, alebo dokonca nosiť so sebou, nech ste kdekoľvek.To dodáva dotyk whimsy a udržuje vaše písacie potreby do

Hľadáte jedinečný darček?Prekvapte svojich blízkych alebo kolegov s tento Legrační Roll peračník Držiteľa.Jeho zábava a funkčné projekt určite prinesie Ideálne pre narodeniny, sviatky alebo len preto.

Špecifikácie:

Materiál: Polyester

Typ:Placka Roll Peračník Držiteľ/Ananás Koláč Roll Peračník Držiak (Voliteľné)

Priemer:Cca.21 cm/8,26

Balenie Obsahuje:

1Piece Zábavné Roll Ceruzka Prípade Držiteľ

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-2cm chyba kvôli ručné meranie.Prosím, uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Ďakujeme!

  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Názov Značky: YAS
  • CN: Guangdong
  • Materiál: Polyester

Recenzie