Hot
(0 Recenzie)

Inšpiratívne Keychain Motivačné Darčeky Pre Mužov Metal Keychains S Inšpirujúce Citáty Krúžok Na Darček Pre Ženy, Mužov

€2.49 €3.56 s
Veľkosť:
Množstvo:

Motivovať sa s naše unikátne navrhnutý tak, kľúčenky, ktoré sú vyrobené z odolného kovového materiálu a sú ľahké.Tieto kľúčové reťaze sú ideálne pre organizovanie vaše kľúče bezpečne a tiež skvelý darček pre narodeninové prekvapenie.Pridať nejakú inšpiráciu do svojho každodenného života s našimi motivačný kľúčové reťaze!

Špecifikácie:

Materiál: kov

Zoznam Produktov:

1* Motivačné Keychain

Poznámky:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, produkt farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-3 cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Nálada-Zvýšenie Inšpirácie: Pozdvihnúť vaše liehoviny s našimi motivačný keychain športových povznášajúci text a one-z-za-druhu dizajn pre denné pozitivita boost.

2.Robustné a Spoľahlivé: Postavený z kvalitných kovových materiálov, tento motivačný keychain znesie bežné opotrebovanie, zabezpečenie dlhodobé používanie bez akejkoľvek deformácie alebo rozbitie.

3.On-The-Go Inšpirácie: Ľahko priniesť inšpiráciu s vami, nech ste kdekoľvek s našimi motivačný keychain.Jeho malej veľkosti a nízkej hmotnosti je ideálny na prepravu on-the-go.

4.Viaceré Aplikácie: Pozdvihnúť náladu on-the-go s našimi jedinečný motivačný keychain.Jeho všestrannosť je bezkonkurenčná, ako to možno pripevniť na batohy, tašky, kľúče, alebo mobilné telefóny a dá vám dávku pozitivity kedykoľvek a kdekoľvek.

5.Ideálny Darček: Obohaťte vašich blízkych s týmto motivačný keychain je povznášajúci správy.Je to výnimočné Vianoce, narodeniny, Nový Rok dar, ktorý inšpiruje rodiny, priateľov, alebo kolegov, aby vždy verili v seba.

  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Druh: Ostatné

Recenzie