Hot
(0 Recenzie)

Dragon Kocky Nastaviť Tekuté Jadro DND Kocky Sada 7 Ks Ručné Dragon Eye Dice Set Pre Halloween Christmas Party Prospech Dodávky Tabuľka

€18.90 €27.00 s
Veľkosť:
Množstvo:

Zapáľte svoju fantáziu a zlepšiť vaše DND dobrodružstvo s naše DND dragon kocky nastaviť.Tieto nádherne prepracovaný kocky sú vyrobené z vysoko teplota odolných materiálov a prichádzajú v rôznych multi-farebné možnosti.Zahŕňa D4, D6, D8, D10, D12, a D20 - ideálne pre všetky vaše viacúčelový potreby.Pripravte sa na roll v štýle s týmto musí mať príslušenstvo pre všetkých hráčov.

Špecifikácia:

Meno:Dragon Eye Kocky

Materiál: živica

Veľkosť: bočné dĺžke cca 1,5 cm/0.59 v

Počet: 7 ks

Výrobok obsahuje: 4 stranách, 6 strán, 8 strán, 10 stranách nepárne, 10 strán, aj, 12 strán, 20 strán, spolu 7 ks ako súbor.

Balenie zoznam:

7*Dragon Eye Kockách

Poznámka:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.Vďaka!

2. Vzhľadom na ručné meranie, meranie odchýlky o 1-3 cm je povolené.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Odborne Vytvorený: Naše Dragon Eye Kocky prezentovať výtvarné majstrovstvo s žiadne riziko prasknutia alebo štiepky.Je tvárou verzia ponúka ohromujúci dragon eye, ktorý vyniká vďaka svojej zložitý dizajn.

2.Odolné Živice Kocky: Remeselnícky odolávať vysokým teplotám a dlhodobé použitie, tie Dračie Oko Kocky sú hladké, pevné, vyrobená z odolného živice materiálu.A ich bezpečnosť zabezpečuje bezstarostné zábava pre všetkých!

3.Remeselnej Kvality: Každý súbor Dragon Eye Kocky zahŕňa D4, D6, D8, D10, D12, a D20 kocky, ktoré sú brúsené a leštené ručne zabezpečiť hladký a lesklý povrch.Kocky majú krásne hladké hrany, ktoré sú ľahko roll a pohodlné držanie.

4.2 Rôzne Farby: Naše Dragon Eye Kocky sú k dispozícii v červenej a zelenej farby.Mix a zápas pre multi-farebné prevedenie, aby vyhovovali vašim preferenciám a štýl.Získajte dokonalé kocky súbor pre vás a zapôsobiť svojich priateľov s týmito oko-lov, komplikovane navrhnutý kocky.

5.Široko Používa: Posilnite svoje stola RPG hry s mystické sily drakov pomocou nášho Dragon Eye Kocky.Ideálne pre doskové hry, je ideálny viacúčelový príslušenstvo pre Halloween, Vianoce, alebo strana prospech dodávky.Rozpútať vzrušenie z hry s týmito silnými kocky.

  • Štýl: Moderný Štýl
  • Materiál: živica
  • Je Prírodný Materiál: no
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Regionálne Funkcie: Čína

Recenzie